VELUX krovni prozori

STANDARD

Standard serija nudi kupcima pristupačne prozore bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Ova serija nudi bitne funkcionalnosti i nudi najširu ponudu do sada – odaberite gornje ili donje upravljanje, drveni ili prozor bez dodatnog održavanja, izbor je vaš.

STANDARD PLUS

Standard Plus serija je za vlasnike stambenog prostora u potkrovlju, bilo kuće ili stana koji žele da investiraju u visoku energetsku efikasnost i komfor.

To podrazumijeva izuzetno efikasno trostruko staklo koje olakšava da dom održite toplim čak I tokom najhladnijeg zimskih dana. Možete odabrati gornje ili donje upravljanje po želji.

PREMIUM

Premium serija pomaže vlasnicima potkrovlja da dobiju luksuz i praktičnost sa ekskluzivnim dizajnom i više svjetlosti. Automatizacija doma, plus komfor i sigurnost su prednosti koje imaju svi INTEGRA prozori su kompatibilni sa VELUX ACTIVE kontrolom klime.

SPOLJNE ROLETNE I MREŽICE ZA ZAŠTITU OD TOPLOTE

Širok spektar spoljašnjih roletni i mrežica za zaštitu od toplote pomoći će vam da zaštitite svoj dom od pregrevanja, tako da i tokom sunčanih dana možete uživati u prijatnoj temperature vašeg doma.

Postoje tri osnovna modela:

–  Spoljašnje roletne – najbolja zaštita od toplote i sunca, potpuno zamračenje, bolja izolacija, zaštita od provale, na elektro ili solarni pogon,

–   Spoljašnje soft roletne – efikasna zaštita od toplote sa zamračenjem, čvrsta i izdrživa tkanina, dostupno u varijanti na solarni pogon sa opcijom daljinskog upravljanja,

– Spoljne mrežice – efikasna kontrola toplote bez ometanja pogleda, proziran mrežasti materijal, dostupne sa ručnim upravljanjem, kao i na elektro ili solarni pogon sa opcijama daljinskog upravljanja.

PROZORI ZA RAVNE KROVOVE

Nudimo kompletan asortiman prozora za ravne krovove koji zadovoljavaju najrazličitije potrebe kako u stambenim tako i u industrijskim objektima.

Ovo nije samo novi prozor za ravne krovove – ovo je budućnost prozora za ravne krovove.

KOMBINOVANA RJEŠENJA

VELUX u svojoj ponudi ima različita kombinovana rješenja koja omogućavaju više svjetlosti, bolji komfor kao i funkcionalnost postojećeg prostora.

VELUX krovne kućice – potpuno novi sistem opšivki koji sadrži sve potrebne djelove za ugradnju. Krovna kućica stvara izbočinu sa kojom dobijate više prostora, odličan pogled a dostupno je u kombinacijama sa više prozora.

Krovni balkon Cabrio – pretvorite krovni prozor u balkon i uživajte u svježem zraku bez napuštanja doma.

Krovna terasa – ugrađuje se direktno u najniži dio krova. Rešenje uključuje krovne prozore sa donjim upravljanjem, vertikalni fasadni element sa bočnim vješanjem i tri fasadna elementa. Gornji prozori omogućavaju prostran pogled a vertikalni izlaz na krovnu terasu.